Udvari fitnesz gépek 6-14 éves korú gyermekek részére

Önkormányzatoknak:
Parkokban, játszóterek szomszédságában, közterületeken és lakóközösségek zöldterületein biztosítja a családbarát közösségi kikapcsolódást a friss levegőn. Gyerekek, felnőttek együtt mozoghatnak évszaktól és napszaktól függetlenül.
Oktatási intézményeknek:
Termékeink ajánlottak a 6-14 éves fiatalok kulturált mozgásigényének kielégítéséhez. Gépeink használata a testnevelési órák alkalmával, illetve az iskolai szünetekben bárki számára hozzáférhetőek, így folyamatos sportolási lehetőséget biztosítanak az intézmény tanulóinak.
Ingatlan tulajdonosoknak, üzemeltetőknek:
Eszközeink alkalmasak minden olyan ingatlan tulajdonos és üzemeltető számára, akiknek fontos, hogy az adott ingatlan beruházás során sportolásra alkalmas területet, parkot hozzanak létre. Lakóparkok és családi házak kertjeibe, sportegyesületek, sportkomplexumok szabadtéri területeihez, továbbá kempingek, szállodák, wellness és fürdő központok nyitott részlegeihez.

A jelenleg gombamód szaporodó kültéri fitnesz parkokban található fitnesz eszközök kizárólag a felnőtt korosztályt célozzák meg. Ez alapvetően nagyon jó dolog, mert a kültéri fitnesz-kultúra egyre nagyobb tömeget ragad magával.
Téves információ, hogy a felnőttek használatára tervezett kültéri fitnesz gépeket korosztály nélkül mindenki használhatja, hiszen a konditeremben sem látunk általános iskolásokat a futópadon!
Szakemberek szerint amellett, hogy a felnőtt kültéri fitnesz gépek használata alkalmatlan a 6-14 éves korosztályú gyerekek részére, sok esetben a beleset veszélyessége mellett, az izmok fejlődésére sincs jó hatással.

Mi a megoldás, hogy a gyermekek, a szabad levegőn remek kiegészítő testmozgást végezzenek?

Kültéri fitnesz gépek – iskolásoknak.

Az eszközöket úgy terveztük, hogy olyan sportolási lehetőséget nyújtsanak, melyet a gyermekek szívesen és örömmel használnak akár testnevelési órákon, akár szünetekben vagy délutáni szabadidőben. – és mindezt elérhető áron.

Magyarország területén, elsőként kizárólagos joggal forgalmazzuk.

Kérésének megfelelően vállaljuk az eszközök szállítását és telepítését. A gyermek fitnesz gépek környezetében az eséscsillapító burkolat kialakítása nem előírás, de mindenképpen gumilap burkolat kiépítését javasoljuk, aminek kivitelezését rendkívül kedvezően, a játszótereknél használatos gumilap borításoknál lényegesen olcsóbban elvégezzük.
A web-oldalon lehetőség van –minden kötelezettség nélküli- árajánlatot kérni, amely árajánlat tételesen tartalmazza megvásárolni kívánt eszközök árát, a telepítési díjakat és a helyszínre szállítás költségeit.

A katalógus és árlista letöltéséhez kérem, adja meg az alábbi adatokat
Az Ön neve:
Telefon:
Irányítósz.:
Település:
Email:
Intézmény neve:

Egyéb közlemény, kérés, megjegyzés:

EU szabvány játszótér építés

Látogatók

023126
Ma
Tegnap
A héten
Utolsó héten
A hónapban
Utolsó hónapban
Összesen
13
23
36
22978
424
630
23126

IP cím: 54.225.36.143
2017-11-21 06:28

Hírlevél felíratkozás

Ha értesülni szeretne időszakos híreinkről, akciókról, akkor itt feliratkozhat hírlevelünkre.

Offcanvas Menu